Taurus Fitness - Het merk

Ontwikkeld om jou te helpen je doelen te bereiken:
Taurus Fitnessapparatuur voor maximale prestaties!

Taurus fitnessapparatuur wordt ontwikkeld in nauw overleg met sporters en bewegingswetenschappers. Bij Taurus ligt de focus op wat echt belangrijk is wat sport betreft. Dagelijks maximaal presteren! Atleten weten als geen ander wat belangrijk is bij fitnessapparatuur.

Bij alle Taurus producten worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd: De loopbanden hebben een zeer goede demping, de krachtapparaten zijn uitgerust met comfortabele, dikke padding. Bovendien kunnen ook veel apparaten worden gecombineerd waardoor de trainingsvariatie aanzienlijk groter wordt. Bij Taurus staat kwaliteit, efficiƫntie en topprestaties voorop.

De apparaten maken indruk met hun enorme stabiliteit om ook bij intensief gebruik veilgiheid en een lange levensduur te kunnen bieden. Veel van de apparaten zijn goedgekeurd voor semi-professioneel gebruik, bijvoorbeeld in hotels, instellingen, fysiotherapiepraktijken en in studiokwaliteit voor sportscholen.

Taurus staat voor maximale prestatie. Performance bestaat uit de componenten uithoudingsvermogen, kracht en beweging. Het lichaam is een complex systeem en geen enkel aspect moet afzonderlijk worden bekeken, dus bieden we een assortiment dat alle aspecten van fitness omvat waarmee je elk van je trainingsdoelen met maximale efficiƫntie kunt bereiken!